Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τραγωδία στο Καματερό: Εντοπίστηκαν δύο νεκρά παιδιά μετά από φωτιά

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Καματερό. Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δώμα διώροφης κατοικίας στην οδό Ιθάκης, οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρά δύο αγοράκια 12 και 13 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αδέλφια, μέλη οικογένειας Ρομά. 

Ενα μικρότερο μέλος της οικογένειας, αγοράκι δύο ετών, εντοπίστηκε με εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου δίνει μάχη για τη ζωή του. 

Η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνεχίζεται από 15 πυροσβέστες που επιχειρούν με τέσσερα οχήματα.

Κάτοικος περιοχής: Έχουμε σοκαριστεί

«Την φωτιά την έχουν περιορίσει οι πυροσβέστες, είναι θέμα χρόνου να σβήσει τελείως. Δυστυχώς στον δεύτερο όροφο της κατοικίας εντοπίστηκαν νεκρά δυο ανήλικα αδέλφια. Προς το παρόν δεν έχουμε ακούσει πως προκλήθηκε η φωτιά. Έχουμε σοκαριστεί από το γεγονός. Κρίμα τα παιδιά», αναφέρει στο protothema.gr κάτοικος επί της οδού Παραμυθιάς και Ιθάκης στο Καματερό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...