Κοινωνία

«Θεματοφύλακας του Συντάγματος» φέρεται να έχει σκοτώσει τη σύζυγό του - Το στυγερό έγκλημα του 2012

Άνδρας που δηλώνει «Θεματοφύλακας του Συντάγματος», πριν χρόνια φέρεται πως είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του στη Λέσβο και αφού αποφυλακίστηκε, εντάχθηκε στο σώμα.

Ειδικότερα, ένας 52χρονος από τη Μυτιλήνη δηλώνει «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» και καλεί μέσω Facebook τους πολίτες να ενταχθούν στο σώμα, «για να κυβερνήσουν» τη χώρα.

«Όταν τους αναγνωρίζεις, τους νομιμοποιείς. Γίνε θεματοφύλακας του άρθρου 120 του Συντάγματος, να κυβερνήσουμε την Ελλάδα» φαίνεται πως έγραφε συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε άλλη ανάρτησή του στρέφεται κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό:

«Εμβολιαστείτε άφοβα και πάρτε και επίδομα. Θα το δώσετε στον βαρκάρη να σας περάσει απέναντι».

https://youtu.be/Q3sPQ01AyRY

Το στυγερό έγκλημα

Ο ίδιος άνδρας που δηλώνει «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» το 2012 φαίνεται πως ήταν ο δράστης στυγερού εγκλήματος στο Πυργί της Λέσβου.

Τότε, φέρεται να είχε σκοτώσει τη σύζυγό του με 10 μαχαιριές, ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα παιδιά τους, σύμφωνα με τον Alpha.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ισόβια, ωστόσο, στο Εφετείο η ποινή μειώθηκε στα 15 χρόνια και αποφυλακίστηκε στα επτά. Μετά την αποφυλάκιση και με την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού, εντάχθηκε στους «Θεματοφύλακες».

Ωστόσο, μετά απομακρύνθηκε, όταν έγινε γνωστό το παρελθόν του, ενώ υπήρχαν και παράπονα από άλλα μέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έχει τώρα περίπου έναν χρόνο που έχει φύγει. Η συμπεριφορά του σχετικά με τους άλλους ήταν επιτακτική (...). Μόλις έμαθα ότι αυτός ο άνθρωπος κατηγορείται για ένα τέτοιο βαρύ κακούργημα της συζυγοκτονίας, είπα ότι αυτό το πράγμα είναι πολύ σημαντικό και έπρεπε να με ενημερώσει» δηλώνει στον Alpha ο αρχηγός «Σώματος Ομολογητών Θεματοφυλακής Συντάγματος».

Όπως προσθέτει ο ίδιος, ο 52χρονος έπειτα έφυγε από μόνος του.

Τέλος, σημειώνεται πως παρά την απομάκρυνσή του συνεχίζει τη δράση του κατά των εμβολίων και της μάσκας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ