Κοινωνία

Άγιος Στέφανος: Νέα περίπτωση συμμορίας ανηλίκων- "Ορμητήριο" τους μια… παιδική χαρά - Ξυλοκόπησαν ζευγάρι

Οι επιθέσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες, ενώ στο Δήμο Διονύσου, που ανήκει ο Άγιος Στέφανος, δημότες καταγγέλλουν βανδαλισμούς και επιθέσεις από σπείρα ανηλίκων που έχει ως στέκι τους μια… παιδική χαρά.

Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες από την επίθεση στο ζευγάρι, όπου διακρίνονται σημάδια στα χέρια και στο πρόσωπο. Το ζευγάρι αποκάλυψε πως το βράδυ της Παρασκευής νεαροί για τρίτη φορά μέσα στην εβδομάδα πέταξαν πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια στο σπίτι τους, ενώ ένας από αυτούς προσπαθούσε να μπει στην αυλή του σπιτιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βλέπουμε κάποιους να τρέχουν με μαύρες κουκούλες, φώναζαν “ρουφιάνοι”, καλέσαμε την πρώτη φορά την Άμεση Δράση. Μας λένε “δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, τους ξέρουμε, να τους μιλήσουμε να δούμε”» περιέγραψε το ζευγάρι, λέγοντας πως βγήκαν να ζητήσουν το λόγο από τους ανήλικους.

«Αυτό ήταν το λάθος μας σαν ενήλικοι. Δεν πιστεύαμε ότι θα μας επιτεθούν. Μου έριξαν μπουνιά στο πρόσωπο, ζαλίστηκα, έπεσα κάτω και με κλωτσούσαν στα πλευρά και το κεφάλι. Τη γυναίκα μου το ίδιο, την κλωτσούσαν και εκείνη στα πλευρά… Τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι ήταν, τους αναγνωρίσαμε. Βγαίνω στη λεωφόρο, περνάει περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα και τους συνέλαβαν», αναφέρει ο άνδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και οι πέντε επέστρεψαν στα σπίτια τους αφού τελικά τους έγινε μια σύσταση υπό την απειλή μήνυσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ανήλικοι δε διστάζουν να αναρτούν φωτογραφίες στα social media δίπλα από τα κρατητήρια… Το θύμα της επίθεσης περιγράφει πως «όλοι σιωπούν σαν να πιστεύουν ότι δεν γίνεται κάτι επειδή είναι ανήλικοι». Ο άνδρας περιέγραψε πως μερικούς μήνες πριν, ένας από ανήλικους τον είχε ακούσει να ρωτάει τον κοινοτάρχη, «τι σκοπεύει να κάνει για τους βανδαλισμούς που είχαν γίνει από την συμμορία στην παιδική χαρά».

«Στοχοποιηθήκαμε, βρήκαμε λίγο μετά σπασμένο τον καθρέφτη του επαγγελματικού μου φορτηγού, έκανα καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα. Παρενοχλούν παιδιά, σπάνε αυτοκίνητα, έχουν δημιουργήσει θέματα ακόμα και σε αθλητικές δραστηριότητες σε γυμναστήριο της περιοχής», αναφέρει το θύμα των νεαρών δραστών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...