Κοινωνία

Γυναικοκτονία - Αλεξανδρούπολη: «Ήταν σε τραγική κατάσταση στην εντατική και αιμορραγούσε»

Στιγμές φρίκης βίωνε η 29χρονη από την Αλεξανδρούπολη, το 16ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα από την αρχή του χρόνου, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας της και η αδερφή της μιλώντας στο MEGA.

Φοβόταν τον άντρα της πιο πολύ και από τον θάνατο. Μέχρι την τελευταία στιγμή, η άτυχη 29χρονή δήλωνε πως έπεσε από της σκάλες, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την σώσουν.

«Μόλις έμαθα ότι έγινε αυτό, μας είπαν πως έχει σπάσει το πόδι της πήγαμε εκεί, αυτό ήταν άλλο πράγμα δεν ήταν το πόδι της. Ήταν στην εντατική 4-5 ημέρες, τέλος δεν άντεξε. Την ίδια δεν την είδαμε ποτέ, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε ήταν σε τραγική κατάσταση, σε σοκ. Αιμορραγία είχε, αιμορραγούσε» ανέφερε ο πατέρας της 29χρονης Μεχμέτ Εδιρνελή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσες φορές και αν προσπάθησε η οικογένεια της να την προσεγγίσει, ο 32χρονος τους απομάκρυνε, με την 29χρονη να μην έχει την δύναμη να φέρει αντίρρηση.

«Πήγαμε σπίτι της και μας έδιωξε ο σύζυγός της, είχαμε πάει με το δικό μου σύζυγο. Μας είπε να μην πηγαίνουμε. Η αδερφή μου ήταν στο σπίτι. Τον φοβόταν» τόνισε η αδελφή της 29χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος υποστηρίζει ότι δε θυμάται πως σκότωσε την 29χρονη, αφού, όπως λέει, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Προκλητικός και αμετανόητος.

«Δεν θυμάμαι πολλά. Είχα πιει. Είχα βγει το Σάββατο βράδυ και γύρισα στις 5:00 τα ξημερώματα σπίτι. Περίπου στις 10:00 ξεκίνησε ο τσακωμός. Είδα στο μέτωπο της ένα αιμάτωμα, κάτι σαν μώλωπα. Μου είπε ότι ζαλίζεται. Την ρώτησα τι έπαθε και μου είπε “έπεσα από τις σκάλες”» φέρεται να υποστήριξε.

Τη Δευτέρα, ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και η νεκροψία -νεκροτομή στην σορό του θύματος.

<iframe src="https://www.megatv.com/embed/?p=2020560170" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen scrolling="no" width="560" height="315"></iframe>

Αυξήθηκε κατά 50% η ενδοοικογενειακή βία

Μια αποκαλυπτική έρευνα που παρουσιάζει το «Βήμα της Κυριακής» αναφέρει πως η μάστιγα της ενδοοικογενιακης βίας αυξήθηκε 50% το 2021.

Σύμφωνα με τα στοιχεία απο τις αρχές του έτους μέχρι τον Οκτωβριο κατεγράφησαν 6.834 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας -αύξηση δηλαδή 48%.

Επίσης, 4.785 περιπτώσεις με σωματικές βλάβες μέσα στα σπίτια (αύξηση 75%).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...