Κοινωνία

Πήλιο: Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας - Αρρωστημένη αντίδραση του συζύγου επειδή η γυναίκα δεν έφερε λάδι στο τραπέζι

Προθεσμία για να δικαστεί αύριο Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ένας 33χρονος Αλβανός που απείλησε την 32χρονη σύζυγό του, επειδή δεν είχε ελαιόλαδο στο τραπέζι! Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στα Κάτω Λεχώνια, μετά από καταγγελία της συζύγου του, επίσης αλλοδαπής ότι την απείλησε να τη σκοτώσει.

Η γυναίκα πήρε τα παιδιά της και έφυγε μετά το επεισόδιο. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε χθες (08-12-2021) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, ζήτησε προθεσμία και ορίστηκε να δικαστεί την Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος είπε στο Δικαστήριο ότι έχει μέρος να μείνει, για να μη βρίσκεται στην οικογενειακή του εστία με τη σύζυγο και τα δύο μικρά κορίτσια του ζευγαριού, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος μέχρι και αύριο.

Σύμφωνα με δήλωση αστυνομικού στο magnesianews.gr, η σύζυγος του κατηγορούμενου αναζητήθηκε, αλλά δεν εντοπίστηκε, προκειμένου να κληθεί να καταθέσει στο Δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ