Κοινωνία

Νέο Ηράκλειο: Εξακολουθούν να συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία με τα νεκρά αδέλφια -«Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά»

Γείτονάς τους μίλησε στο iefimerida.gr και ανέφερε ότι «γνωρίζαμε ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση από τότε που έχασαν τη μητέρα τους. Αντιμετώπιζαν προβλήματα με την ανεργία. Δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση αλλά δεν περίμενα πως θα συνέβαινε αυτό που έγινε».

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως τα δύο αδέρφια είχαν πάρει την απόφαση να μην παραμείνουν στη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εγώ ο Β. Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου» έγραψε στο σημείωμα του ο 34χρονος. Ακριβώς το ίδιο σημείωμα φέρεται ότι έγραψε και η 30χρονη, αλλάζοντας μόνο το ονοματεπώνυμο της.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες ημέρες τα δύο αδέρφια, τους τελευταίους έξι μήνες ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας της μητέρας τους που απεβίωσε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δεν εργάζονταν ήταν αρκετά κλειστά άτομα και προφανώς έφθασαν σε αδιέξοδο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...