Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μεταμόρφωση: Άγριο μπούλινγκ έστειλε 8χρονο μαθητή στο νοσοκομείο-Τι καταγγέλλει ο πατέρας του

Θύμα μπούλινγκ σε σχολείο της Αττικής πέφτει συστηματικά εδώ και δύο χρόνια ένα παιδί, με τον πατέρα του να είναι έξαλλος έπειτα από χτύπημα που υπέστη o γιος του στο νεφρό.

Στην καταγγελία οτι το παίδι του ηλικίας 8 ετών χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από bullying που υπέστη από τρεις συμμαθητές του σεδημοτικό σχολείο της Μεταμόρφωσης προχώρησε ένας πατέρας.

Όπως μετέδωσε το MEGA ο πατέρας του 8χρονου εκτός από μηνύσεις σε βάρος των γονέων της άγριας τριάδας, στράφηκε και εναντίον του διευθυντή του σχολείου, σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και ενός στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βορείου Τομέα Αθηνών γιατί, όπως αναφέρει από το 2019 και για δύο ολόκληρα χρόνια το παιδί του δεχόταν bullying και παρενοχλήσεις από τους τρεις συμμαθητές του.

«Μπαμπά, πονάω» είπε μια μέρα το παιδί στον πατέρα του, με τον ίδιο να αναρωτιέται: «Μήπως σε χτύπησε ο αδερφός σου;»

«Όχι, με χτύπησε αυτός (παιδί στο σχολείο), από πίσω στο νεφρό και πονάω πολύ» καταγγέλλει εξοργισμένος ο πατέρας του μαθητή, μιλώντας στο MEGA.

Όπως συνεχίζει, ο γιος του είχε γυρισμένη πλάτη και ο καταγγελλόμενος μαθητής - δράστης «του έχωσε γροθιά πίσω στο νεφρό, εντελώς απρόκλητα, δεν έγινε κάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έπεσε κάτω ο δικός μου και έκλαιγε, δεν ήρθε να μου πει κάτι» πρόσθεσε ο πατέρας, τονίζοντας πως ήδη από την Α' δημοτικού, ο γιος του δεχόταν καρπαζιές, ενώ τον απαξίωναν και τον έβριζαν.

Μάλιστα, το παιδί ήρθε τρέχοντας μια μέρα και αγκάλιασε τον πατέρα του μέσα στα κλάματα λέγοντας πως: 

«Μπαμπά, θα σε σκοτώσει, είπαν και θα σκοτώσει και τη μαμά».

Σύμφωνα με την καταγγελία τα τρία παιδιά πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε βάρος του 8χρονου, τον έριχναν κάτω και τον χτυπούσαν ενώ παρά τις εκκλήσεις του πατέρα στον διευθυντή και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση η κατάσταση όχι μόνο παρέμενε η ίδια αλλά χειροτέρευε.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μια επίθεση που δέχθηκε ο 8χρονοςαπό τους συμμαθητές του τον οδήγησε με αφόρητους πόνους άρον- άρον μέσα στη νύχτα στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα ο πατέρας του το πρωί του Σαββάτου να βρεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Μεταμόρφωσης για να υποβάλλει μήνυση εναντίον των γονέων των τριών αγοριών, του διευθυντή και του στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βορείου Τομέα Αθηνών.

Όταν το Σάββατο, ο 45χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα της Μεταμόρφωσης αγανακτισμένος για όλα όσα είχε περάσει την προηγούμενη νύχτα στο νοσοκομείο, στη μήνυση που κατέθεσε ξεδίπλωσε όλο το σκηνικό του τρόμου. Μια άγρια κατάσταση με θύμα το 8χρονο παιδί του που τη βιώνει από τα 6 του χρόνια. Ο 45χρονος αναφέρθηκε και στις άλλες επιθέσεις που έχει δεχθεί ο μαθητής, εδώ και 2 χρόνια.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ