Κοινωνία

Γαλάτσι: Κοινές δικογραφίες του 35χρονου με θύμα της «greek mafia»

Διατηρούσε στενές σχέσεις με άλλον 58χρονο πυγμάχο, που είχε δολοφονηθεί στη Μεταμόρφωση, στον ατελείωτο κύκλο χτυπημάτων της «greek mafia».

Ακόμα ένα μαφιόζικο χτύπημα σημειώθηκε στην Αθήνα, με θύμα έναν 35χρονο πυγμάχο στην οδό Εκάβης στο Γαλάτσι, που δέχθηκε πυροβολισμούς σχεδόν εξ επαφής από άγνωστο δράστη.

Η εκτέλεση έγινε τη στιγμή που το θύμα έμπαινε σε γυμναστήριο, και εξέπνευσε μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο δράστης ήταν αρχικά πεζός και πυροβόλησε το θύμα επτά φορές με πιστόλι των εννέα χιλιοστών, ενώ αναμένεται και η νεκροψία- νεκροτομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ίδιες πληροφορίες αποκαλύπτουν στενές σχέσεις του 35χρονου με άλλον πυγμάχο, που επίσης δολοφονήθηκε.

Επισημαίνεται ότι ο 35χρονος ήταν «υπό την προστασία» ενός 58χρονου και λόγω της σχέσης τους, χαρακτηριζόταν ως «θείος» του χτεσινού θύματος. Μάλιστα, ο 58χρονος είχε το ψευδώνυμο «Κεφάλας» και δολοφονήθηκε στις 15 Μαϊου έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση.

Κοινές δικογραφίες

Στο μεταξύ, ο σταθμός αναφέρει ότι ο 35χρονος ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών καθώς είχε τις είχε απασχολήσει το 2011, όταν το όνομά του –μαζί με αυτό του «θείου» του– βρέθηκε σε δικογραφία για εκβιασμό καταστηματαρχών στη Δυτική Αττική (Νέα Φιλαδέλφεια, Χαλκηδόνα, Μεταμόρφωση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, στην ίδια δικογραφία, ήταν και ο 58χρονος που φέρεται να είχε σχέση και με άτομα που έχουν δολοφονηθεί στο παρελθόν, στα Βριλήσσια και στον Μαραθώνα.

Πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, αναφέρουν ότι πρόκειται για ακόμα ένα συμβόλαιο θανάτου ανάμεσα στον αδυσώπητο πόλεμο των μελών της «greek mafia».

Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόκειται για τον τρίτο πυγμάχο που δολοφονείται το τελευταίο επτάμηνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ