Κοινωνία

Το Βραβείο Νέου Ερευνητή «Ματθαίος Καρλαύτης» πήρε υποψήφιος Διδάκτορας του Πολυτεχνείου Κρήτης

Με το Βραβείο Νέου Ερευνητή «Ματθαίος Καρλαύτης» του Διεθνούς Συνεδρίου 10th International Congress on Transportation Research (ICTR) τιμήθηκε ο υποψήφιος διδάκτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και μέλος του Εργαστηρίου Δυναμικών Συστημάτων και Προσομοίωσης Παναγιώτης Τυπάλδος για την ερευνητική εργασία:

  • Typaldos, P., Volakakis, V., Papageorgiou, M., Papamichail, I.: A Discrete Differential Dynamic Programming Approach for GLOSA Systems with Stochastic Signal Switching Times, 10th International Congress on Transportation Research (ICTR), Rhodes, Greece, 2-3 September 2021.

η οποία αξιολογήθηκε ως μία από τις δύο καλύτερες δημοσιεύσεις υποψηφίων διδακτόρων (Best PhD Student Paper) στο Συνέδριο ICTR 2021. Το βραβείο απονεμήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 κατά την Συνεδρία Λήξης του συνεδρίου. Λόγω του υβριδικού χαρακτήρα του Συνεδρίου, η απονομή του βραβείου στον νέο ερευνητή Παναγιώτη Τυπάλδο έγινε διαδικτυακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παναγιώτης Τυπάλδος ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης το 2014 και κατόπιν έλαβε Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιχειρησιακή Έρευνα από τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης το 2017. Από τον Οκτώβριο του 2015 είναι επιστημονικός συνεργάτης και από τον Σεπτέμβριο του 2017 υποψήφιος διδάκτορας στο Εργαστήριο Δυναμικών Συστημάτων και Προσομοίωσης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το Βραβείο Νέου Ερευνητή «Ματθαίος Καρλαύτης» απονέμεται σε νέους επιστήμονες στο πλαίσιο του συνεδρίου ICTR προς τιμήν του Ματθαίου Καρλαύτη, ο οποίος διετέλεσε Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με διακεκριμένο επιστημονικό έργο, αλλά έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Μείναμε...μπουκάλα! Η Τουρκία στον κόλπο να μεταφέρει ισραηλινό αέριο στην Ευρώπη- Ανακοίνωση Ερντογάν αποκαλύπτει το κόλπο-γκρόσο με τις ΗΠΑ

Μας πουλήσαν όλοι οι " φίλοι μας" διότι δεν θέλουν η Ελλάδα να αποκτήσει ποτέ μεγάλη γεωστρατηγική και ενεργειακή...