Κοινωνία

Κορονοϊός-Νοσοκομείο Βέροιας: Ευθύνες για το θάνατο 42χρονου ζητά η οικογένειά του-Απαιτούν νεκροψία

Ευθύνες για το θάνατο 42χρονου, ο οποίος κατέληξε σήμερα σε νοσοκομείο της Βέροιαςαπό επιπλοκές της Covid-19, ζητά η οικογένειά του από τους θεράποντες ιατρούς, μέλη της οποίας δημιούργησαν ένταση έξω από το ίδρυμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι συγγενείς του εκλιπόντα απαιτούν να γίνει νεκροψία, με στόχο να εξακριβωθούν οι συνθήκες νοσηλείας του. Ο 42χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ήταν ανεμβολίαστος, νοσηλευόταν εδώ και μία εβδομάδα στην κλινική COVID του νοσοκομείου της Βέροιας.

Σήμερα το πρωί επιδεινώθηκε η κατάστασή του και, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση για την αιτία θανάτου του άτυχου 42χρονου, επιχειρήθηκε από τους γιατρούς να διασωληνωθεί, αλλά, κατά τη διάρκεια της διασωλήνωσης υπέστη οξεία αναπενυστική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη με τον φονικό ιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την πλευρά της, ωστόσο, η οικογένεια του 42χρονου να θέτει ζήτημα νεκροψίας, αμφισβητώντας την ορθότητα του τρόπου με τον οποίο έγινε η νοσηλεία του, με τον αδερφό του θανόντος να διαμαρτύρεται έντονα έξω από το νοσοκομείο, απαιτώντας πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες νοσηλείας του 42χρονου όλο αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ