Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πέλλα: Τραγική ιστορία - Νόσησε τη νύχτα που έκανε πρόταση γάμου και πέθανε δυο μήνες μετά στα 29 του χρόνια

Στα 29 του χρόνια «έσβησε» από κορονοϊό, μετά από δύο μήνες σκληρής μάχης που έδωσε στους θάλαμους νοσηλείας του ΑΧΕΠΑ. Ο νεαρός άνδρας, που πρόσφατα είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, δεν είχε εμβολιαστεί λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε με το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Συγγενείς του μίλησαν στην εκπομπή Live News του Mega για τον χαμό του. Όπως είπαν, ο γιατρός του ήταν αυτός που του συνέστησε, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε, να μην εμβολιαστεί. «Ήθελε το παιδί να εμβολιαστεί. Απλά στην πορεία δεν ξέρω τι έγινε. Δεν είχε τα κατάλληλα αντισώματα, δεν μπορούσε ο οργανισμός του να κρατήσει τα αντισώματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ουδείς ωστόσο δεν περίμενε την τραγική κατάληξη. «Δεν το περιμέναμε η αλήθεια είναι. Από το νοσοκομείο μάς έλεγαν ότι πήγαινε καλά αφού πήγαινε καλά τώρα τι έγινε και τι δεν έγινε».

Ο νεαρός κόλλησε κορoνοϊό την ημέρα που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. «Αφού εκεί μπροστά μας έγινε. Ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο γιατί δεν το περιμέναμε. Σηκώθηκε η νύφη να πετάξει την ανθοδέσμη. Κι εκείνη την ώρα σηκώθηκε και ο Κωνσταντίνος και άρπαξε την ανθοδέσμη από την νύφη και τη χάρισε στην κοπέλα του. Και έσκυψε και μπροστά της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 29χρονος είχε καταγωγή από την Σωσάνδρα Πέλλας. Η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στην θλίψη από την απώλεια του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ