Κοινωνία

Αγρίνιο: Για βιασμό και ληστείες είχε καταδικαστεί ο μητροκτόνος

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η 81χρονη γιαγιά του δράστη, στις 6.12 κάλεσε στην άμεση δράση ζητώντας  βοήθεια. Οι αστυνομικοί σε 8 λεπτά έφτασαν στο σπίτι όπου σημειώθηκε το φρικτό έγκλημα.

Στη θέα των αστυνομικών, ο μητροκτόνος κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι και χρειάστηκε να φτάσει εισαγγελέας στο σημείο προκειμένου να μπουν μέσα.

Οταν μπήκαν τον ακινητοποίησαν ωστόσο, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα. Όλο το σπίτι ήταν μέσα στα αίματα. Η 54χρονη μητέρα του νεκρή στο δωμάτιο ενώ σε άλλο δωμάτιο η 81χρονη η οποια ήταν τραυματισμένη στο πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στο iefimerida έκαναν λόγο για ένα «ιδιαίτερης αγριότητας έγκλημα». Στο σπίτι έσπευσε ιατροδικαστής ο οποίος εκτίμησε ότι το έγκλημα έγινε μεταξύ 22.00 με 2.00 τα ξημερώματα, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρεια γνωστές για τον ακριβή τρόπο.

Με «πλούσιο» ποινικό παρελθόν ο 35χρονος μητροκτόνος

Οπως προέκυψε, ο 35χρονος μητροκτόνος είχε «πλούσιο» ποινικό παρελθόν καθως το 2012 είχε συλληφθεί για ληστεία και το 2013 είχε συλληφθεί για βιασμό, παράνομη κατακράτηση,  επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή.

Η μητέρα του το 2015 η μητέρα του είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και είχε συλληφθεί εκ νέου συλληφθεί, όπως μήνυση για ενδοοικογενειακή βία είχε κατάθεση η μητέρα του και το 2017 με αποτέλεσμα και πάλι τη σύλληψή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, συνελήφθη του 2017 κατόπιν καταδικαστικής απόφασης για τον βιασμό του 2013, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρικά ιδρύματα.  

Από το 2017 έως το 2021 ήταν κρατούμενους στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου αποφυλακίστηκε 8 μέρες πριν τη δολοφονία της μητέρας του και συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου.

Την Προανάκριση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

https://youtu.be/k7cFOh8kDCE?t=22

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...