Κοινωνία

“Μέτρα τιμωρίας” χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη

Μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού των ανω των 60 ετών και τα μηνιαία πρόστιμα που θα επιβληθούν στους “αρνητές” σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις ανακοινώσεις του.

Αντί για μέτρα ενθάρρυνσης η ΝΔ προχωρά σε μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ο αυτουργός της υγειονομικής καταστροφής, σε απόλυτο πανικό από τη πλήρη κατάρρευση του ΕΣΥ και τη θλιβερή ευρωπαϊκή πρωτιά σε θανάτους και σε κρούσματα, αντί να αναλάβει την ευθύνη του, τη μεταθέτει για άλλη μια φορά στους πολίτεςσ” επισημαίνει σε ανακοινωση του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσης ο Κ. Μητσοτάκης “Αυτή τη φορά στοχοποιεί του άνω των 60 και αντί να ανακοινώσει μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, ενθάρρυνσης του εμβολιασμού και αυστηροποίησης των μέτρων υγειονομικής προστασίας, ανακοινώνει μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης, που σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχουν εφαρμοστεί”

Βελόπουλος για τα μέτρα εμβολιασμού: «Ζούμε στην χώρα του παραλόγου»

Η πρώτη αντίδραση για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ήρθε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή,αφού υποστήριξε ότι η κυβέρνηση απέτυχε οικτρά στη διαχείριση της πανδημίας, χαρακτήρισε διεστραμμένα τα μυαλά που συμβούλευσαν τον πρωθυπουργό να λάβει τέτοια τέτοιες αποφάσεις. «Ζούμε στην χώρα του παραλόγου»,ανέφερε ο κ.Βελόπουλος,διερωτώμενος «αν η κυβέρνηση εκδικείται τους γονείς μας και τους παππούδες ή τις γιαγιάδες μας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...