Κοινωνία

Υπόθεση Καραϊβάζ: Εξώδικο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» από την μητέρα και την αδερφή του

Εξώδικο στη Ζήνα Κουτσελίνη έστειλαν η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ. Η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Απόστολος Λύτρας «μίλησαν για τη μητέρα και την αδερφή του Καραϊβάζ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς».

Εξώδικο στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη έστειλε η οικογένεια του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, με την υπόθεση να μην έχει ακόμα διαλευκανθεί.

Ειδικότερα, η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ έστειλαν εξώδικο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με αφορμή δηλώσεις της ίδιας και του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα.

Το παραπάνω ανακοίνωσε στον «αέρα» η Ζήνα Κουτσελίνη και το εξώδικο αφορά στην εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το εξώδικο, η κα Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας ισχυρίστηκαν πως η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ «υποκινήθηκαν από τους Ρόη Παυλέα και Σπύρο Χαριτάτο για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να αναλάβει η κ. Ρόη Παυλέα την υπεράσπιση της κατηγορίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται πως η Ρόη Παυλέα είναι η δικηγόρος της οικογένειας και ο Σπύρος Χαριτάτος ασκούμενος δικηγόρος και δημοσιογράφος, ο οποίος μάλιστα ήταν και πρώην συνεργάτης της εκπομπής.

Παράλληλα, σημειώνεται –μεταξύ άλλων– από τη μητέρα και την αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ ότι η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Απόστολος Λύτρας «μίλησαν για τη μητέρα και την αδερφή του Καραϊβάζ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, λέγοντας ότι "οι γυναίκες από το χωριό δεν έχουν επαρκή νοημοσύνη για να επιλέξουν νομικό συμπαραστάτη"».

Επίσης, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην εξώδικη δήλωση, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε «ξεσπάσει» κατά του Σπύρου Χαριτάτου, λέγοντας πως χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα.

Μετά την προβολή του εξώδικου, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε:

«Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μια φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...