Κοινωνία

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Δεν ήταν 8 αλλά ...23 οι μαχαιριές - Την κατακρεούργησε τη σύζυγό του

Όχι οκτώ, όπως αρχικά ανέφεραν οι αστυνομικές πηγές, αλλά 23 ήταν οι μαχαιριές που δέχτηκε η άτυχη 48χρονη στη Θεσσαλονίκη από τον σύζυγό της. 23 χτυπήματα με κυνηγητικό μαχαίρι που της έκοψαν άγρια το νήμα της ζωής μόνο γιατί ο 49χρονος πίστευε ότι τον απατούσε…

Όλα προκύπτουν από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Της γυναίκας που έγινε το 14ο θύμα γυναικοκτονίας από την αρχή του 2021 στην Ελλάδα.

Το θύμα, σύμφωνα με την νεκροψία- νεκροτομή, έφερε μαχαιριές στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δράστης της γυναικοκτονίας της Θεσσαλονίκης πίστευε ότι η σύζυγός του τον απατούσε και πως με τον… εραστή της (που δεν υπάρχει), σχεδίασαν να τον διώξουν από το σπίτι.

Στον 49χρονο συζυγοκτόνο, ο εισαγγελέας απήγγειλε ήδη κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία.

Προανακριτικά, ο δράστης της γυναικοκτονίας ισχυρίστηκε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο δωμάτιό τους επειδή πίστευε ότι τον απατούσε.

Ο 49χρονος έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές, όπου έχει νοσηλευτεί δυο φορές, ενώ τον Απρίλιο του 2020 είχε κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας πήγε χθες (28.11.2021) στις 21:30 το βράδυ στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. «Σκότωσα τη γυναίκα μου και ήρθα να παραδοθώ» ήταν τα λόγια του στους αστυνομικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη σορό της 48χρονης συζύγου του (με την οποία έχουν έναν 20χρονο γιο) εντόπισε λίγο αργότερα πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στο σπίτι τους. Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου, οι οποίοι εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι, που φέρεται να είναι το όπλο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ