Κοινωνία

Λαμία: Μάστιγα οι κακοποιήσεις και οι δολοφονίες γυναικών πλέον - Ξυλοκόπησε τη γυναίκα του μπροστά στα 4 ανήλικα παιδιά τους

Το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ σημειώθηκε στις 25 Νοεμβρίου μπροστά στα μάτια των τεσσάρων ανήλικων παιδιών τους.

Ο 48χρονος, όπως μεταδίδει το LamiaReport, ξυλοκόπησε με μπουνιές την 36χρονη σύζυγό του μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο βρισκόταν έξω από τον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το επόμενο πρωί ο 48χρονος συνελήφθη κατόπιν έγκλησης της γυναίκας του η οποία υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι την άρπαξε αρχικά από τα μαλλιά και στη συνέχεια άρχισε να τη χτυπάει μπουνιές βρίζοντάς την χυδαία και απειλώντας την πως μόλις φτάσουν εκεί που μένουν θα τη σκοτώσει.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση και του επέβαλε ποινή φυλάκισης κατά συγχώνευση 20 μηνών. Μάλιστα δε χορήγησε ανασταλτική δύναμη στην έφεσή του, αφαιρώντας μόνο τον χρόνο κράτησής του και έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οικονομία 0

Είναι ολετήρες των λαών της Ευρώπης-Τι απίστευτο ζήτησε η ΕΚΤ από την Μελόνι για τον χρυσό της χώρας- Ο ελληνικός χρυσός που βρίσκεται;

Ποιοι κρύβονται πίσω από τις Βρυξέλλες και σχεδιάζουν να απομυζήσουν τα ασημικά των κρατών μελών όντας έχοντας αποτύχει...