Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κερατσίνι: Συνθήματα και πανό έξω από το εργοστάσιο που σκοτώθηκε η 8χρονη Όλγα

Με συνθήματα και πανό, κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τον θάνατο του 8χρονου κοριτσιού σε πόρτα εργοστασίου.

  Αγανάκτηση και θυμός. Δυστυχώς όμως, ούτε αυτές οι δυο λέξεις μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που «γέννησε» ο θάνατος της 8χρονης Όλγα σε πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι.

Το πρωί της Κυριακής (28/11) κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν έξω από το εργοστάσιο, στην οδό Δημοκρατίας, κρατώντας πανό που έγραφαν «Δολοφόνοι», θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τον χαμό του 8χρονου κοριτσιού, το οποίο πέθανε αβοήθητο, έχοντας σφηνώσει στην πόρτα του εργοστασίου.

Έβλεπαν την 8χρονη να ξεψυχάει και την… κλωτσούσαν

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το βίντεο που προβάλει όλη τη φρίκη και την τραγωδία που συντελέστηκε στο Κερατσίνι, στο σημείο όπου ένα 8χρονο κορίτσι βρήκε φρικτό θάνατο όταν εγκλωβίστηκε από τη βαριά αυτόματη πόρτα ενός εργοστασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βίντεο - που είναι «γροθιά» στο στομάχι - αποτυπώνει καρέ καρέ την τραγωδία που εκτυλίχθηκε από τη στιγμή που το κοριτσάκι σφηνώθηκε στην μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου. κάνοντας παράλληλα την υπόθεση, ακόμα πιο τραγική από όσο είχε διαφανεί αρχικά.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάστηκε υλικό από κάμερα ασφαλείας που αποτυπώνει όλη τη φρίκη.

Η παρουσιάστρια Μάρα Ζαχαρέα, «λύγισε» στον αέρα του δελτίου ειδήσεων, μετά την προβολή του σοκαριστικού βίντεο από το Κερατσίνι, όπου φαίνεται ο φρικτός τρόπος με τον οποίο σκοτώθηκε η 8χρονη Όλγα στις εγκαταστάσεις εργοστασίου.

Στο βίντεο αυτό, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι εργαζόμενοι του εργοστασίου όχι μόνο είχαν δει το άψυχο κορμί του κοριτσιού να κείτεται στην πόρτα του εργοστασίου, αλλά ένας από αυτούς πλησίασε και με το πόδι του κλωτσούσε το άψυχο κορμάκι του παιδιού για να διαπιστώσει αν ζει…

https://youtu.be/NntQSUqgzcI

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...