Κοινωνία

Πάτρα – Λειτουργούσε κατάστημα παρά το "λουκέτο" που είχε "φάει"

Σε κατάστημα που κανονικά θα έπρεπε να είναι κλειστό πραγματοποίησαν έλεγχο οι αστυνομικοί του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σήμερα τα ξημερώματα και διαπίστωσαν πως λειτουργούσε κανονικά.

Η διεύθυνση του μαγαζιού δεν πειθάρχησε στις ποινές. Ετσι, σήμερα τα ξημερώματα, κατά το νέο έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά το χρόνο που είχε ανασταλεί η λειτουργία του (15νθημερη αναστολή λειτουργίας) λόγω προηγούμενης παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, σύμφωνα με το pelop.gr,  βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 25.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων  (παραβίαση αναστολής λειτουργίας) και 300 ευρώ για μη ανάρτηση σήμανσης για τον μέγιστο αριθμό πελατών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ισραηλινή ειδικός αποκαλύπτει τι ετοιμάζει μυστικά η Τουρκία και τι θα λάβει στο τέλος με ελληνική Κωνσταντινούπολη και κουρδικό κράτος

To πρακτορείο Ανατολού κατηγορεί την Ελλάδα για προκλήσεις στα νησιά του Αιγαίου στρώνοντας το έδαφος για κάτι πολύ...