Κοινωνία

Κομοτηνή: "Πιάστηκε στα πράσα" με φαρμακευτικά σκευάσματα

Συνελήφθη χθες (27-11-2021) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ένας Έλληνας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση καπνού και φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Η σύλληψη του δράστη επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης των παραπάνω αστυνομικών στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 194 κιλά καπνού και 3.350 φαρμακευτικά σκευάσματα, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, η αξία των οποίων υπολογίζεται περίπου 47.000 ευρώ.
  • 21.950 παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα, για τα οποία δεν υφίσταται τη χώρα μας σχετική άδεια του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.)

Κατασχέθηκε επίσης το όχημα που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...