Κοινωνία

Φώφη Γεννηματά: Σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο το 40ήμερο μνημόσυνο

Το μνημόσυνο θα γίνει στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο.

Αμέσως μετά, στις 13:30 θα παρουσιαστεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην είσοδο της Χαριλάου Τρικούπη θα υπάρχει και μία έκπληξη. Τη μελέτη και την επίβλεψη έκανε αφιλοκερδώς η αρχιτέκτονας, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκη Φούντα.

Φώφη Γεννηματά: «Πυρά» του ΚΚΕ κατά Κασιμάτη

Εντωμεταξύ, θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει σχόλιο του δημοσιογράφου των «Νέων», Στέφανου Κασιμάτη, ο οποίος ανέφερε ότι η Φώφη Γεννηματά «πρόσφερε περισσότερα στο ΠΑΣΟΚ» με τον θάνατό της.

Πέρα από τις οργισμένες ανακοινώσεις στελεχών του ΚΙΝΑΛ, το σχόλιο αυτό καταδίκασε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Ουδεμία εντύπωση προξενούν οι χυδαιότητες Κασιμάτη κατά της Φώφης Γεννήματα, γνωστού -μεταξύ άλλων- και για τον πρωτόγονο αντικομμουνισμό που συστηματικά εκτοξεύει. Είναι προφανές ότι οι φορείς τέτοιων απόψεων δεν διστάζουν μπροστά σε καμία αθλιότητα. Σήμερα αυτό γίνεται ακόμη πιο φανερό, όπως και το ότι η ανοχή σε τέτοιες απόψεις πάντα αποθρασύνει» σε ανάρτηση στο Twitter.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ