Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ανήλικες συμμορίες: Δύο συλλήψεις ανηλίκων με μαχαίρια στο Βύρωνα

Όταν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σταμάτησαν για να ελέγξουν τους δύο ανήλικους μέρα μεσημέρι στο θέατρο Βράχων στον Βύρωνα, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα έκρυβαν στις τσέπες τους δύο μαχαίρια αλλά και δύο κατσαβίδια.

Αυτό πάντως που σίγουρα δεν περίμεναν να ακούσουν από τους 16χρονους όταν τους περνούσαν χειροπέδες, είναι ότι σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, τα μαχαίρια τα είχαν επειδή συμμετείχαν σε βίντεο κλιπ γνωστού τράπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το γύρισμα με τον τράπερ

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δρασης έλαβαν σήμα για νεαρούς που έχουν ανάψει καπνογόνα στο θέατρο Βράχων. Όταν έφτασαν στην είσοδο είδαν δύο 16χρονους να κινούνται ύποπτα και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Όταν οι αστυνομικοί οδήγησαν τους δύο ανήλικους στο τμήμα του Βύρωνα εκείνοι τους είπαν για τα μαχαίρια: «Τα μαχαίρια και τα κατσαβίδια τα είχαμε μαζί μας γιατί παίζαμε σε video clip traper στο θέατρο Βράχων που έδειχνε συμμορία με οπλισμό» υποστήριξαν.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, είτε οι δύο ανήλικοι να λένε αλήθεια και να είχαν παράνομα τα μαχαίρια για το βίντεο κλιπ, είτε να τα είχαν επειδή είναι μέλη συμμορίας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά παιδικής εγκληματικότητας. Σύμφωνα με στοιχεία του αρχηγείου της ΕΛΑΣ το πρώτο 8μηνο του 2020, 129 ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν σε όλη την επικράτεια για βαριές σωματικές βλάβες και συμπλοκές, ενώ το 8μηνο του 2021 οι δράστες ανήλικοι έφθασαν τους 148.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ