Κοινωνία

Αγρίνιο: Έδειραν 13χρονο και ανέβασαν το βίντεο του ξυλοδαρμού στο Tik Tok

Μηνύθηκαν επτά μαθητές και η Διεύθυνση Γυμνασίου του Αγρινίου από μία μητέρα μαθητή που δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του πριν λίγες μέρες.

Στις 11 Νοεμβρίου έγινε αντιληπτό το περιστατικό από την μητέρα του μαθητή, όταν πήγε στο σχολείο και βρήκε τον 13χρονο γιο της χτυπημένο στο πρόσωπο και κλαμένο. Ρωτώντας τον, ενημερώθηκε πως εκείνη την ημέρα και την ώρα που σχολούσε, δέχθηκε την επίθεση συμμαθήτριας του που τον χτύπησε βίαια στο πρόσωπο, επανειλημμένα. Η επίθεση αυτή έγινε ενώπιον έξι ακόμη μαθητών που κατηγορούνται ότι την παρότρυναν και γελούσαν σε βάρος του μαθητή.

Αυτό μάλιστα φαίνεται και στο σχετικό video που αναρτήθηκε στο Ιnstagram και στο Tik Tok από την μαθήτρια. Η μαθήτρια φέρεται να έδρασε κατόπιν παρότρυνσης ενός μαθητή και στη συνέχεια όσοι παρακολουθούσαν την επίθεση, γελούσαν και χλεύαζαν τον 13χρονο, που κρατούσε προτεταμένο το χέρι του, σε μια προσπάθεια να αποκρούσει τα χτυπήματα, χωρίς όμως να απαντά σε αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στην μήνυση που υποβλήθηκε στις 12 Νοεμβρίου και κατατέθηκε συμπληρωματική χθες 26 Νοεμβρίου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, από τον δικηγόρο της μητέρας, γνωστό δικηγόρο του Αγρινίου Παντελή Βαμβακά, περιγράφονται και άλλες επιθετικές συμπεριφορές συμμαθητών, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στην στάση της Διεύθυνσης του σχολείου, που φέρεται μάλιστα να ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης.

Σύμφωνα πάντα με τη μητέρα, το παιδί της μέχρι και τις 23 του μηνός δεν πήγε στο σχολείο του μιας και βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τελικά επέστρεψε στις 24 Νοεμβρίου όπου εντάχθηκε σε άλλο τμήμα.

Στη μήνυση ακόμη γίνεται αναφορά για συνεχόμενα κρούσματα σχολικού εκφοβισμού σε βάρος του παιδιού, επαναλαμβανόμενη σωματική και ψυχολογική βία, ενώ κατηγορείται η Διεύθυνση για παράλειψη στο να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για να αποσοβηθούν αυτές οι συμπεριφορές.

https://youtu.be/fzhyaosw7jU

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...