Κοινωνία

Βόλος: Εμβολιασμένο ζευγάρι πέθανε με διαφορά λίγων ημερών

Συντετριμμένη η οικογένεια του ηλικιωμένου ζευγαριού. Πριν δύο εβδομάδες, ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα του 86χρονου και της 79χρονης με αποτέλεσμα την ανείπωτη αυτή οικογενειακή τραγωδία. Και οι δύο τους ήταν εμβολιασμένοι, αλλά είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Πρώτα, αρρώστησε ο 86χρονος σύζυγος και απόστρατος στρατιωτικός, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό δύο μέρες μετά από μετάγγισή του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Ο κορονοϊός μεταδόθηκε στη νύφη του ηλικιωμένου, στη σύζυγό του, στον γιο του, στην κόρη του, στα ανίψια του.

Ο 86χρονος, που αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα, έφυγε από τη ζωή πρώτος. Το σπίτι της οικογένειας τυλίχτηκε στο πένθος, ενώ η σύζυγός του έδινε τη δική της μάχη να βγει ζωντανή από τη δοκιμασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 79χρονη που αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα και ήταν υπέρβαρη είχε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία της. Λόγω της κατάστασής της, δεν ενημερώθηκε ποτέ για την απώλεια του συζύγου της και τελικά χτες (26/11) κατέληξε και η ίδια.

 

Το τραγικό στην όλη υπόθεση, σύμφωνα με το taxydromos.gr, είναι ότι η οικογένειά τους δεν μπορούσε να είναι δίπλα τους στις δύσκολες αυτές στιγμές, καθώς είχαν κολλήσει όλο κορονοϊό. Δεν μπορούσαν ούτε να επικοινωνήσουν με τους γιατρούς, που λόγω των αυξημένων εισαγωγών ασθενών με κορονοϊό πασχίζουν για να ανταποκριθούν στις περιστάσεις και δίνουν σκληρή μάχη.

Οι συγγενείς των δύο ηλικιωμένων είναι συντετριμμένοι, με την κόρη του ζευγαριού να προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί, να φοράει μάσκες και να τηρεί όλα τα μέτρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ