Κοινωνία

Κρήτη: Χειροπέδες σε δυο διαρρήκτες-Πάνω από 13.000 η λεία τους

Εξιχνιάστηκαν δέκα υποθέσεις διακεκριμένων κλοπών που διαπράχθηκαν στην Κρήτη σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο και συνελήφθησαν δύο άτομα, που είχαν κάνει συνολικά 10 κλοπές - διαρρήξεις σε σπίτια και συνολική λεία άνω των 13.000 ευρώ

Αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έλεγχο σε ΙΧ αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντεςβρήκαν πλήθος κοσμημάτων και διαρρηκτικά εργαλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από την 07.11.2021 έως 23.11.2021 είχαν διαπράξει συνολικά δέκα κλοπές - διαρρήξεις σε οικίες (7 τετελεσμένες και 3 απόπειρες) στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και του Ρέθυμνου.

Πάνω από 13.000 η λεία τους

Αφαίρεσαν, κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 12.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ, χαρτονομίσματα Ουγγαρίας και Ελβετίας αξίας 200 ευρώ, ηλεκτρονική συσκευή καθώς και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Κατασχεθέντα κοσμήματα και τιμαλφή, τα οποία ανευρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν σε μία από τις παθούσες. Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...