Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μενίδι: Στα "κάγκελα" η τοπική κοινωνία από την σεξουαλική επίθεση που αντιμετώπισε γυναίκα από ανήλικο Πακιστανό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος πριν από λίγες ημέρες πλησίασε μία 54χρονη γυναίκα και άρχισε να την αγκαλιάζει, ενώ στη συνέχεια τη θώπευσε στο στήθος. Μετά από λίγο το έβαλε στα πόδια. Η άτυχη γυναίκα τρομοκρατημένη κάλεσε την αστυνομία, με τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράση να εντοπίζουν τον ανήλικο και να του περνούν χειροπέδες.
 

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών όπου και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν, ενώ πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Να πάει με κράνος και τουφέκι στην Ουκρανία» - Διπλωματική ένταση έχει προκληθεί μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας μετά την αιχμηρή ατάκα Σαλβίνι

Η ένταση μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας κλιμακώνεται μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Ματέο Σαλβίνι για τον Εμανουέλ...