Κοινωνία

Χαλάνδρι-Πυροβολισμός οφθαλμίατρου: Ξεκίνησε τις απειλές η 49χρονη-Οσα λέει για τον 68χρονο

Η 49χρονη η οποία αποπειράθηκε να δολοφονήσει με πέντε σφαιρες τον 68χρονο οφθαλμίατρο κάτω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, περνά στην αντεπίθεση και δηλώνει έτοιμη να καταθέσει μηνύσεις κατά τηλεοπτικών σταθμών.

Αναφέρει επίσης ότι δεν την ενδιαφέρει τόσο η ελευθερία της όσο η επικοινωνία με το παιδί της που το έχει αρπάξει ο 68 χρόνος οφθαλμίατρος κατά αυτήν.

Επίσης η 49χρονη αναφέρει για ακόμα μια φορά «ότι προσπαθεί να την εξοντώσει και να την εκμηδενίσει ο βιολογικός πατέρας της 13χρονης κόρης της εμφανίζοντας την ως διαταραγμένη δήθεν ώστε να την αποκόψει πλήρως από το παιδί της».

«Είναι απολύτως υγιής»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της στο κατάστημα κράτησης όπου μετήχθη η προφυλακισμένη μητέρα εξετάσθηκε από Ψυχιάτρους που διέγνωσαν ότι είναι απόλυτα καλά στην ψυχική υγεία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσης η 49χρόνη εικαστικός επικοινώνησε και εξουσιοδότησε τον Δικηγόρο Ποινικολόγο Βασίλη Νουλέζα που δεν παρέστη κατά την απολογία της κατόπιν διαφωνίας, να καταθέσει άμεσα Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά τριών γνωστών πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών των σταθμών Alpha Star και MEGA.

Και αυτό γιατί όπως υποστηρίζει αναφέρονται «δυσμενώς αρνητικά σε εμένα και με συκοφαντούν με αναληθείς ισχυρισμούς και ψευδείς ανυπόστατες ειδήσεις που με θίγουν βάναυσα ως άτομο και προσωπικότητα. Αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να με αντιμετωπίζουν έτσι μειωτικά οι 3 γυναίκες Δημοσιογράφοι ενώ είναι οι ίδιες μητέρες. Πώς θα ενεργούσαν άραγε αν τις αποστερούσαν αυτές άδικα το παιδί τους καταλήγει».

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να την επισκεφθεί στο κατάστημα κράτησης ο Ποινικολόγος κ Βασίλης Νουλέζας για να αποφασίσουν για τις περαιτέρω νομικές ενέργειες τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ