Κοινωνία

Ενός λεπτού σιγή στον Ιωνικό για την μνήμη του νεκρού εργοδηγού του ΗΣΑΠ

Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε πως πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (20/11, 19:30) θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή

Ο 41χρονος Πέτρος Γιάμαλης που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα του ΗΣΑΠ ήταν οπαδός του Ιωνικού.

Για τον λόγο αυτό, η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε πως πριν από την πριν την έναρξη του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (20/11, 19:30) στο γήπεδο της Νεάπολης θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Νικαιώτες -παρουσία του διοικητικού τους ηγέτη, Γιάννη Τσιριγώτη- κατέθεσαν σήμερα στεφάνι στη μνήμη του άτυχου άνδρα στην κηδεία του, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Τρίτη (16/11) στο δυστύχημα του ΗΣΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ομάδας Γιάννη Τσιριγώτη, αποχαιρέτησε τον Πέτρο Γιάμαλη, τιμώντας τη μνήμη του καταθέτοντας στεφάνι.

Επίσης, η ΠΑΕ Ιωνικός απέστειλε αίτημα στη διοργανώτρια αρχή της Super League (το οποίο έγινε δεκτό) προκειμένου να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον αγώνα του Σαββάτου (20/11) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο της Νεάπολης, στη μνήμη του Πέτρου.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ιωνικού και η οικογένεια Τσιριγώτη, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Πέτρο καλό ταξίδι στην εξέδρα του παραδείσου, με τον Ιωνικό για πάντα στην καρδιά σου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ