Κοινωνία

21χρονη έπεσε από τον 6ο όροφο νυχτερινού κέντρου στο Γκάζι

Μία 21χρονη έπεσε από τον έκτο όροφο νυχτερινού κέντρου στο Γκάζι και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Τι δηλώνουν φίλες της που βρίσκονταν μπροστά στο συμβάν τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 21χρονη που έπεσε από τον έκτο όροφο νυχτερινού κέντρου στο Γκάζι, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι φίλης περιέγραψαν, μιλώντας στο Mega, τη στιγμή που η νεαρή έπεσε στο κενό, με χαρακτηριστική τη δήλωση κοπέλας που λέει «ήταν εκεί και την επόμενη στιγμή που κοίταξα στο παράθυρο την είδα στον αέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Χορεύαμε μαζί και μετά από μερικά δευτερόλεπτα, όταν την κοίταξα, ήδη έπεφτε» λέει άλλη φίλη της.

Η παρέα των φοιτητών Εrasmus από την Πορτογαλία είχε προσκληθεί στον VIP χώρο του μαγαζιού. Όπως περιγράφουν, ήταν ωραίο βράδυ μέχρι που η φίλη τους αποφάσισε να ανέβει στον καναπέ. Ο καναπές γύρισε και η 21χρονη Τζοάνα έπεσε στο κενό.

«Έγιναν όλα τόσο αργά αλλά και τόσο γρήγορα. Αρχίσαμε να ουρλιάζουμε και τρέξαμε από τον χώρο των VIP προς τις σκάλες» προσθέτει η φίλη της που ήταν μπροστά στο συμβάν.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ οι αστυνομικές Αρχές φαίνεται να έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια και ερευνάται εάν είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...