Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τραγικό τροχαίο στην Εγνατία: 7 μετανάστες νεκροί και 8 τραυματίες

Ο 35χρονος δεν σταμάτησε σε έλεγχο της αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα σε προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια στον πλευρικό σταθμό διοδίων της Εγνατίας Οδού, κοντά στον Ίασμο Ροδόπης. 

Κατά τη διάρκεια καταδίωξης της αστυνομίας στην Εγνατία, το όχημα ανετράπη με αποτέλεσμα εφτά άνθρωποι να σκοτωθούν από το σφοδρό τροχαίο και ακόμη οχτώ να τραυματιστούν σοβαρά.

Σύμφωνα με το xanthinews, το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα από Κομοτηνή προς Ξάνθης στο ύψος των νέων διοδίων του Ιάσμου. O οδηγός προσπάθησε να βγει από την Εγνατία προς τον παράδρομο και έπεσε πάνω στα καινούρια διόδια του Ιάσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αστυνομικοί και οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο έβγαλαν από τα συντρίμμια 7 νεκρούς, 6 βαριά τραυματισμένους που διακοσμήθηκαν στο νοσοκομείο της Κομοτηνής και άλλους 2 ελαφρύτερα τραυματισμένους που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Από το πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία σκοτώθηκαν επτά μετανάστες και άλλοι οχτώ μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Κομοτηνής και Ξάνθης, όπου νοσηλεύονται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έξι είναι σοβαρά τραυματίες. 

Η ταυτότητα των νεκρών δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ εκτός του Μολδαβού οδηγού, οι υπόλοιποι επτά τραυματίες κατάγονται από την Παλαιστίνη, το Νεπάλ και το Αφγανιστάν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το xronos.gr είναι συγκλονιστικές:

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...