Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κρήτη: Σπαράζουν συγγενείς και φίλοι για τον 16χρονο και τον θείο του, που εντοπίστηκαν νεκροί σε δεξαμενή

Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να καθαρίσουν τη δεξαμενή και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσαν μέσα χάνοντας τις αισθήσεις τους. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, ενδεχομένως ο 16χρονος να ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και να έπεσε μέσα στη δεξαμενή. Ο 50χρονος βλέποντας τον ανιψιό του αναίσθητο έπεσε κι αυτός μέσα στη δεξαμενή, προσπαθώντας να τον σώσει. Ωστόσο, κανείς δεν κατάφερε να βγει ζωντανός…

Όλα συνέβησαν πίσω από το σπίτι όπου ζούσε ο 50χρονος μαζί με τον 16χρονο ανιψιό του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας του 16χρονου και αδελφός του 50χρονου ήταν αυτός που βρήκε νεκρούς του δύο άνδρες. Ο πατέρας του 16χρονου ανησύχησε όταν ο δίδυμος αδελφός του έφηβου τον ενημέρωσε ότι έχουν να φανούν για ώρες…

Ο πατέρας με τη βοήθεια γειτόνων έκοψαν τον πάτο της δεξαμενής προσπαθώντας να τους σώσουν, ήταν όμως ήδη αργά. Θείος και ανιψιός μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. 

 

Τι ακριβώς συνέβη

Σύμφωνα με το ekriti.gr, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια καθαρισμού δεξαμενής με μούστο στο καζάνι που διατηρούσε ο άτυχος 50χρονος, για προσωπική του χρήση, στην πίσω πλευρά του συγκροτήματος των διαμερισμάτων όπου διέμενε τόσο εκείνος όσο και ο ανήλικος ανιψιός του.

Aξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, εικάζουν ότι έπεσε πρώτα ο 16χρονος, και στην προσπάθειά του ο θείος του να τον σώσει, έχασε κι εκείνος τις αισθήσεις του.

Αυτό που προκαλεί ρίγος ανατριχίλας είναι πως τους δύο άτυχους άνδρες, εντόπισε, σύμφωνα πάντα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, ο πατέρας του 16χρονου και αδελφός του 50χρονου.

Ο χαροκαμένος πατέρας τους αναζήτησε όταν ο άλλος γιος του (δίδυμος αδελφός του 16χρονου), του είπε πως έχουν ώρα να φανούν. Πήγε στη δεξαμενή και φέρεται να αντίκρισε το τραγικό θέαμα.

Αμέσως έγιναν προσπάθειες να ανασύρουν θείο και ανιψιό και γι’αυτό το λόγο αλλά και στην προσπάθειά τους να κάνουν τα πάντα ώστε να προλάβουν το κακό, έκοψαν με σβουράκι τον πάτο της δεξαμενής.

Στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ