Κοινωνία

Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό σήμερα - Στάση εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Παρασκευή (19.11.2021), οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ, από τις 11 μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Οι εργαζόμενοι κήρυξαν στάση εργασίας για να παραστούν στην κηδεία του 41χρονου, Πέτρου Γιάμαλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εργασιών στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Υπενθυμίζεται, πως την Πέμπτη οι εργαζόμενοι των σταθερών μέσων πραγματοποίησαν απεργία διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των εργαζομένων η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως τις 14:00. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1. Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ’ νεκροταφείο Αθηνών.

Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...