Κοινωνία

Νίκος Αντωνιάδης: Συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος

Στη σύλληψη του αντιεμβολιαστή δικηγόρου,  Νίκου Αντωνιάδη, προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η ΕΛΑΣ μετά από εισαγγελική παραγγελία για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «διέγερση σε ανυπακοή».

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, η σύλληψη αφορούσε βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Νίκος Αντωνιάδης παραθέτοντας τις απόψεις του κατά των εμβολιασμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τη σύλληψή του ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης αφέθηκε ελεύθερος, και έσπευσε να κάνει… live στο Facebook για να ενημερώσει τους ακολούθους του για τα όσα έγιναν τη νύχτα της Τετάρτης. Όπως είπε έκανε και ο ίδιος μήνυση στον εισαγγελέα πρωτοδικών για «παράβαση καθήκοντος» και ζήτησε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του!

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

patriot
Ένοπλες Συρράξεις 64

Μόλις τον είχαν παραλάβει! Ρωσικός πύραυλος καταστρέφει σύστημα Patriot την στιγμή εκφόρτωσής του σε ουκρανικό αεροδρόμιο -Δείτε το βίντεο

Παράλληλα, ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον σημαντικότερο σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή του...