Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Τι λέει συγκρατούμενος του συζυγοκτόνου για την υπόθεση

Υπόδικος στις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε για τη συμπεριφορά του συγκρατούμενού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος εργάζεται στην καντίνα των φυλακών.

Ο άνδρας που βρίσκεται στο διπλανό κελί του συζυγοκτόνου αποκάλυψε, μιλώντας στο dikastikoreportaz.gr, ότι ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος αποφεύγει να αναφέρει οτιδήποτε σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα στους συγκρατούμενούς του.

«Στη φυλακή είμαστε συνεργάτες, μπορώ να πω δουλεύουμε μαζί. Δεν μας έχει μιλήσει ποτέ για την υπόθεση. Συνήθως όταν τον ρωτάμε, καταλαβαίνετε –γιατί στη φυλακή υπάρχει ένα κλίμα ιδιαίτερο– αποφεύγει να απαντήσει» λέει συγκεκριμένα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφορικά με την καθημερινότητα του δολοφόνου, ο συγκρατούμενός του δηλώνει πως ο Μπάμπης εργάζεται στην καντίνα της φυλακής και σε γενικές γραμμές «είναι ήρεμος, φροντίζει κάτι ζωάκια που έχουμε εδώ μέσα, έχει αρκετές γάτες ο Κορυδαλλός και την υπόλοιπη μέρα βρίσκεται στο κελί του και μελετάει βιβλία που έχει μαζί του, χωρίς να ξέρω ποια είναι αυτά».

 

Επίσης, πρόσθεσε πως δείχνει μία «αλληλεγγύη» προς τους συγκρατούμενούς του στη φυλακή.

«Ήσυχος είναι. Έχουμε καλές σχέσεις και μιλάμε καθημερινά, αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι δείχνει ευαίσθητος πολύ, δηλαδή έχει ευαισθησία με τα παιδιά. Επειδή τυχαίνει και έχω παιδιά και μου στέλνουν φωτογραφίες τα παιδιά μου, τα βλέπει δηλαδή είναι καλός. Φιλικός είναι με όλους, δεν τσακώνεται, μπαίνει σε περίπτωση που παρεξηγηθούν κάποιοι κρατούμενοι μεταξύ τους να τους χωρίσει, με διάλογο όμως. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, έτσι τον έχω σκιαγραφήσει και έτσι είναι δηλαδή» λέει στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως συμπλήρωσε «βοηθάει τους συναδέλφους εδώ μέσα, μία χαρά. Κάποιος κρατούμενος που μπορεί να μην έχει μία τηλεκάρτα, να του δώσει φαγητό ή ό,τι μπορεί να βοηθήσει».

Μάλιστα, τον επισκέπτεται συχνά ο δικηγόρος του, ενώ όπως λέει δεν έχει δει πρόσωπα από την οικογένειά του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ