Κοινωνία

Τροχαίο στην Ελευσίνα: Απεγκλωβισμός τραυματιών μετά τη σύγκρουση

Η σύγκρουση ήταν αρκετά σφοδρή και σημειώθηκε στον κόμβο Παραδείσου – Ελευσίνας, με κατεύθυνση από το Θριάσιο προς την Αθήνα. Άμεσα ενημερώθηκαν και έσπευσαν στο σημείο Τροχαία και Πυροσβεστική, έτσι ώστε να βοηθήσουν τους εμπλεκόμενους.

Δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα βρέθηκαν εκεί καθώς είχαν ενημερωθεί για δυο εγκλωβισμένους, ωστόσο, όταν έφτασαν ο συνοδηγός είχε καταφέρει να βγει από το όχημα μόνος του. Για τον οδηγό στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού, για την οποία μάλιστα ενημέρωσε μέσα από το Twitter η Πυροσβεστική.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο έχει κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έτσι ώστε να παραλάβει τους τραυματίες, ωστόσο, έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά να φτάσει και υπάρχει έντονη δυσφορία από τους εμπλεκόμενους στο τροχαίο ατύχημα.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...