Κοινωνία

Σέρρες: Μητριά και προγονή είχαν ρημάξει όλη την περιοχή - Πάνω από 9.000 η λεία τους

Η 18χρονη κοπέλα συνελήφθη την Τρίτη μετά από μεθοδική έρευνα του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για τη ληστεία μιας 74χρονης. Η νεαρή κοπέλα – σύμφωνα με τις Αρχές – παραβίασε μαζί με την μητριά της το σπίτι της 74χρονης και πήραν 1.800 ευρώ και διάφορα κοσμήματα, αξίας 2.000 ευρώ. 

Από την έρευνα των Αρχών προέκυψε ότι, το χρονικό διάστημα από 9 έως 16 Νοεμβρίου 2021 και πρωινές ώρες, οι δύο γυναίκες διέπραξαν επιπλέον δύο διαρρήξεις και μία απόπειρα διάρρηξης σε διαμερίσματα στις Σέρρες, από όπου συνολικά αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ. Συνολικά, η 18χρονη και η μητριά τους υπολογίζεται ότι έχουν αρπάξει από τα θύματα τους 2.150 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα, αξίας 7.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η 18χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος της 38χρονης μητριάς της, τα στοιχεία της οποίας ταυτοποιήθηκαν, για το αδίκημα της ληστείας και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Στρατηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί! Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει τον Νοέμβριο-Ξεκινά με μια συσκότιση και σε 5 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Η κρίση θα ξεκινήσει με κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές.Η Ευρώπη θα βυθιστεί στο σκοτάδι
trump-israil
Μέση Ανατολή 0

Φρίκη στην Τουρκία! Ο Τραμπ έρχεται σαν από μηχανής θεός να «ξελασπώσει» το Ισραήλ από τις διεθνείς κυρώσεις -Ενέκρινε πώληση όπλων αξίας 6 δισ.

Δεκάδες ελικόπτερα Apache και χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα μάχης θα λάβει η Ιερουσαλήμ από την πιστή σύμμαχό της