Κοινωνία

Φιλιππίδης για δηλώσεις του Γιώργου Λέφα: «Χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα»

Στα όσα δήλωσε ο Γιώργος Λέφας εναντίον του, απάντησε μέσω του δικηγόρου του ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός είχε αναφερθεί μέσω της εκπομπής Open Weekend στην συμπεριφορά του Φιλιππίδη και είχε δηλώσει, πως η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου του είχε ζητήσει να την βοηθήσει, καταθέτοντάς ότι τίποτα από όλα αυτά, για τα οποία κατηγορείται ο σύζυγός της δεν ισχύει.

Ο δικηγόρος του Πέτρου ΦιλιππίδηΜιχάλης Δημητρακόπουλος, απάντησε εκ μέρους του στην εκπομπή Πρωινό: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει. Προκαλεί θλίψη, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του πολλά χρόνια, χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο, τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιπππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας. Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γιώργος Λέφας είχε δηλώσει για τον ηθοποιό: «Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου “λέγε, λέγε” και θα το κάνω εγώ όπως θέλω. Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο. Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία όταν δεν έχει στέρεες βάσεις είναι μόνο στον ναρκισσισμό και γυρνάει μπούμερανγκ στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου. Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται».

Για την σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, εξήγησε: «Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...