Κοινωνία

Καβάλα: Έκανε τον γιατρό και άρπαξε 9.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Το πρωί του Σαββάτου, 13 Νοεμβρίου, άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον γιατρό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ηλικιωμένη και προφασιζόμενος ότι η κόρη της έχει τραυματισθεί σε τροχαίο, ζήτησε χρήματα για την άμεση πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης.

Με αυτό τον τρόπο ο δράστης κατάφερε να πείσει την ηλικιωμένη να παραδώσει 9.000 ευρώ που είχε στο σπίτι σε άγνωστη συνεργό του, η οποία μετέβη έξω από την οικία της γυναίκας, παρέλαβε τα χρήματα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την προανάκριση ενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosia-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 45

Σκοτώθηκε γνωστός Αμερικανός μισθοφόρους και βετεράνος του Ιράκ στο ουκρανικό πεδίο -Πόσα χρόνια θα χρειαστεί η Ρωσία για να καταλάβει το Κίεβο με τον σημερινό ρυθμό

Το Ινστιτούτο για την Μελέτη του Πολέμου δημοσίευσε το χρονοδιάγραμμα της κατάληψης ολόκληρης της Ουκρανίας με βάσει...