Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Επανήλθε η Ολλανδή δημοσιογράφος: "Να κάνω κι εγώ μήνυση στον Μητσοτάκη; Κρύβει σεξισμό" - Ετοιμάζουν σόου στις 17 Νοέμβρη (Βίντεο)

"Θα διαδηλώσουμε με κόκκινα καπέλα για να θυμίσουμε στον Μητσοτάκη πως είναι μεγάλος ψεύτης και πανικόβλητος πρωθυπουργός" είπε ο γνωστός κ. Κωνσταντίνου στην συνέντευξη Τύπου της ΚΕΕΡΦΑ.

"Το κόκκινο καπέλα να είναι σύμβολο για αληθινή δημοσιογραφία" είπε ο Ολλανδέζα δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ και είπε πως πληρώνιε μεγάλο τίμημα γιατί "ο τύπος της δεξιάς κάνει καμπάνια όπως τον Μεσαίωνα με τις μάγισσες"... "Βγήκα να πάρω κάτι φορώντας το καπέλο και μου πέταξαν πέτρα" κατήγγειλε. 

Ένιωσε ανασφαλής έξω από το σπίτι είπε και ανέφερε και το περιστατικό με τον Δήμαρχο Ύδρας. 

"Ήμουν η πρώτη δημοσιογράφος που πάτησα πόδι στη Σάμο" είπε και συμπλήρωσε πως ο Μητσοτάκης λέει ψέματα και αναρωτήθηκε: "Να κάνω κι εγώ μήνυση στον Μητσοτάκη;" κι είπε ακόμη πως η στάση το κρύβει σεξισμό! 

 

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Κόσμος 0

Τους γλεντάει κανονικά ο άνθρωπος του Τραμπ: Το «Σκωτσέζικο ντους» Μπάρακ στον Ερντογάν για τα F-35! - Τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι για νέο casus belli με την Ελλάδα

Η κρίση γύρω από τους S-400 και τα F-35 οξύνεται, με τις αντιφατικές δηλώσεις του Τομ Μπάρακ να προκαλούν έντονη...