Κοινωνία

Κόρινθος: Ποιοι και γιατί "βοήθησαν" στην απόδραση σκληρού ποινικού από τις φυλακές

Όπως αποκαλύπτεται ο κρατούμενος έφυγε σαν κύριος, ενώ υπήρχε και συνεργός. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και τα κενά που υπήρχαν στις φυλακές Κορίνθου και έγινε καπνός, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί έγκαιρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλα έγιναν χθες το μεσημέρι όταν ο κακοποιός έβαφε σε προγραμματισμένη εργασία του, μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος έλειπε από το σημείο και έτσι κάποια στιγμή, ο δράστης πάτησε το κουμπί που ανοίγει την πόρτα και έφυγε σαν κύριος. Έξω από τις φυλακές, τον περίμενε ο συνεργός του, με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο μπήκε και απομακρύνθηκε από τις φυλακές. Όλα αυτά οδηγούν πολλούς στην εκτίμηση πως ο επικίνδυνος κακοποιός γνώριζε εκ των προτέρων τα κενά που υπήρχαν και είχε φροντίσει να οργανώσει την απόδραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βράδυ έγινε μεγάλη καταδίωξη μεταξύ Κορινθίας και Αρκαδίας, κοντά στο Μαίναλο χιονοδρομικό κέντρο, που είναι και ο τόπος καταγωγής του δραπέτη. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης δεν έπεσαν πυροβολισμοί, με τους αστυνομικούς να μην καταφέρνουν να εντοπίσουν τελικά τον άνθρωπο που αναζητούσαν.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δραπέτη συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, να είναι πεπεισμένοι πως δεν είναι μόνος του και πως δεν έχει απομακρυνθεί από την ευρύτερη περιοχή που τον αναζητούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...