Κοινωνία

Κρήτη: Έγκυος θετική στον κορονοϊό γέννησε στα Χανιά

Σύμφωνα με το flashnews.gr η 30χρονη που είναι θετική στον κορονοϊό γέννησε την Δευτέρα (8/11) ένα αγοράκι στην ειδική αίθουσα της μαιευτικής κλινικής.

Η μητέρα είναι καλά στην υγεία της, όπως και το βρέφος το οποίο παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς για το αν θα παρουσιάσει συμπτώματα της νόσου.

Επίσης καλά εξελίχθηκε η υγεία ενός 13χρονου μαθητή ο οποίος εισήχθη την Δευτέρα (8/11), σε ειδική αίθουσα στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Χανίων λόγω των συμπτωμάτων της ασθένειας. Ο μαθητής σήμερα πήρε εξιτήριο



Στο μεταξύ χθες Τρίτη (9/11), στο Νοσοκομείο Χανίων, ακόμη δύο άνθρωποι που είχαν βγει θετικοί στον κορονοϊό, έχασαν την ζωή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Πρόκειται για δύο γυναίκες 64 και 79 ετών, εκ των οποίων η πρώτη νοσηλευόταν στην ΜΕΘ και η δεύτερη στην κλινική Covid του Νοσοκομείου.

Και οι δύο – οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστες – υπέκυψαν από βαριές επιπλοκές που προκάλεσε ο κορονοϊός σε υποκείμενα νοσήματα από τα οποία έπασχαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...