Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Thug Slime: Ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους ο τράπερ μετά το μαχαίρωμα στον Κολωνό

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη είναι γνωστός ράπερ αλλά και τρία ακόμα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην χθεσινή αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια στον Κολωνό.

Εναντίον τους ασκήθηκε, κατά περίπτωση, ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Αναβολή για τις 24 Νοεμβρίου πήρε η δίκη του γνωστού τράπερ. Λόγος της αναβολής ήταν να κληθεί ο παθών να καταθέσει στο δικαστήριο. Μέχρι τότε και οι 4 κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι, με αυστηρούς ωστόσο περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο επέβαλε τους όρους της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα εντός πρώτου πενθημέρου εκάστου δεκαήμερου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του, οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους, κατά πλειοψηφία, καθώς μία σύνεδρος είχε την άποψη ότι το ποσό της εγγυοδοσίας έπρεπε να ανερχόταν στις 2.000 ευρώ για όλους.

Ο τράπερ φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του εισαγγελέα.

«Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό» φέρεται να είπε ο νεαρός καλλιτέχνης στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές