Κοινωνία

Μοτοπορεία διανομέων προκαλεί χάος στο κέντρο της Αθήνας

Συγκέντρωση στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου πραγματοποιούν εργαζόμενοι στον Επισιτισμό και τον Τουρισμό, που πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία διεκδικώντας στήριξη ανέργων, υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων και μέτρα προστασίας των διανομέων.

Η πορεία ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι με τελικό σταθμό το υπουργείο Εργασίας αφού πρώτα κάνουν μια στάση έξω από το υπουργείο Τουρισμού. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία επί της λεωφόρου Αμαλίας στο κέντρο της Αθήνας, με  την κίνηση στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα αυτή την ώρα να είναι αυξημένη. Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση πέρασαν έξω από τη Βουλή των Ελλήνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Με την τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας για το ταμείο ανεργίας που επαναφέρει τον ''κόφτη'' των 400 ημερών επιδότησης μένουν εκτός οποιασδήποτε επιδότησης δεκάδες χιλιάδες εποχικοί εργαζόμενοι» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι και προσθέτουν: «Καμία εμπιστοσύνη δε δείχνουμε στις δεσμεύσεις του Υπουργείου Εργασίας ότι δε θα ισχύσει για φέτος, μετά από την άμεση αντίδραση του Συνδικάτου μας και πολλών σωματείων πανελλαδικά».

https://youtu.be/co4zvVUaBSw?t=20https://youtu.be/co4zvVUaBSw?t=3https://youtu.be/nV7pgX0Zu3U

Οι διανομείς έφτασαν στον χώρο της συγκέντρωσης με κοινή μοτοπορεία από τη Συγγρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://youtu.be/CdPa7_7h3UA?t=1

 

 

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ