Κοινωνία

Χαλκιδική: Φωταγωγήθηκε το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο της χώρας

Κάτοικοι της περιοχής αλλά και επισκέπτες, παρακολούθησαν το άναμμα των φώτων σε δύο έλατα, με ύψος άνω των 10 μέτρων, λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής.

Ουσιαστικά το χωριό του Ταξιάρχη εγκαινίασε πρώτο την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον, πυρετώδεις ήταν οι ετοιμασίες από τους κατοίκους του Ταξιάρχη Χαλκιδικής για το «άναμμα» του πρώτου χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελλάδα και όπως θα δείτε από τις εικόνες και βίντεο του GRTimes.gr, ο κόσμος χάρηκε και με το παραπάνω την εκδήλωση.

Ο Ταξιάρχης Χαλκιδικής είναι ένα ορεινό χωριό που δραστηριοποιείται με την καλλιέργεια και την πώληση ελάτων ενώ διαθέτει στην ελληνική αγορά το 70% των χριστουγεννιάτικων δένδρων.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έτοιμοι για πόλεμο δηλώνουν οι Τούρκοι χάρη στο τάχα νέο "υπερόπλο της Γαλάζιας Πατρίδας"-Ποιό είναι και τι συνεπάγεται για Αιγαίο-ΝΑ Μεσόγειο;

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η "Γαλάζια Πατρίδα" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής,...