Κοινωνία

ΔΕΔΔΗΕ – Κιλκίς: Διακοπές ρεύματος σε 9 οικισμούς την Κυριακή

Όπως γνωστοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ, από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής (07.11.2021) θα διακοπεί η παροχή ρεύματος στους οικισμούς του Κιλκίς, Χέρσο, Ελευθεροχώρι, Σωτηρούδα, Ηλιόλουστο, Μιχαλίτσι, Σουλτογιαννέικα, Μεγάλη Στέρνα, Ηλιόφωτο και στον Ακρίτα, λόγω προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ «θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των κατοίκων των προαναφερθέντων οικισμών στην αποφυγή κάθε επαφής με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...
Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...