Κοινωνία

Βόλος: Καμία μεταμέλεια ο 69χρονος που μαχαίρωσε τον αδελφό του

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, σε βαθμό κακουργήματος κατηγορείται ο 69χρονος, που το απόγευμα της Πέμπτης μαχαίρωσε παραπάνω από δύο φορές τον δίδυμο αδελφό του, ο οποίος μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια, όπου του ασκήθηκαν διώξεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αδελφός του λέγοντας ότι «θα γίνει καλά».

«Ήταν η κακιά ώρα»…

Σύμφωνα με το magnesianews, ο ίδιος δεν φαίνεται να έδειξε μεταμέλεια, απέδωσε την επίθεση κατά του αδελφού του σε αυτοάμυνα, ισχυριζόμενος ότι εκείνος του επιτέθηκε πρώτος και κατέθεσε ότι ήταν η κακιά ώρα που πήρε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Μετά την άσκηση διώξεων οδηγήθηκε στον ανακριτή, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να ορίσει δικηγόρο, αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα και μέχρι τότε κρατείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα δύο αδέλφια μάλωσαν στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, στο σπίτι που διαμένουν στον Ριζόμυλο. Ο 69χρονος παθών είχε επιστρέψει από το Βόλο, όπου είχε πάει για δουλειές, κάθισε να ξεκουραστεί και ο δράστης του είπε να σηκωθεί να μαγειρέψει γιατί πεινούσε.

Τότε το θύμα φέρεται να έσπρωξε τον δίδυμο αδελφό του, που πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε στην κοιλιά άγνωστο πόσες φορές.

Στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι σε διπλανό χωράφι και βγήκε από το σπίτι, όπου ήδη μια γειτόνισσα φώναζε «βοήθεια» και ο γιος του, που μένει μερικά σπίτια πιο πέρα, καλούσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου βρήκαν το μαχαίρι  – μετά από υπόδειξη του κατηγορούμενου – πεταμένο σε χωράφι δίπλα από το σπίτι που μένουν τα δύο αδέλφια και διαπιστώθηκε ότι είχε μήκος 30 εκ. με λάμα 17 εκατοστών.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας

Στο μεταξύ ο 69χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να υποστηρίζουν ότι δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές στην κοιλιά και στη ράχη. Επίσης διαπιστώθηκε ότι μια από τις μαχαιριές βρήκε το συκώτι του θύματος.

Λόγω έλλειψης κρεβατιού στη ΜΕΘ, ο 69χρονος διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...