Κοινωνία

"Όπου γάμος και χαρά" ο Πολάκης....: Έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μαζί με τους αγρότες

Στο σημείο βρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Πρόκειται για αγρότες και κτηνοτρόφους από το Ρέθυμνο, τα Χανιά και το Ηράκλειο που ζητούν να συναντηθούν με τον υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιο Λιβανό.

Σημειώνεται πως οι αγρότες της Κρήτης δεν θα συναντηθούν με τον υπουργό, καθώς ο Σπήλιος Λιβανός βρίσκεται εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, θα συναντηθούν με τον υφυπουργό, Συμεών Κεδίκογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αγρότες μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ανέφεραν: «Ήταν μεγάλος ο τσέκουρας και μάλλον διπλός!… Εάν δεν δεχτούν τα αιτήματά μας, θα κάνουμε το κουμάντο μας», προμηνύοντας κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αν δεν γίνουν αποδεχτά τα αιτήματά τους.

Οι αγρότες δεν είχαν πρόσβαση στο υπουργείο, αφού δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν αποκλείσει από νωρίς την είσοδο με κλούβες. Οι αγρότες αντιδρούν στην περικοπή των επιδοτήσεων και ζητούν να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Στο πλευρό τους είναι και οι κτηνοτρόφοι που διαμαρτύρονται για την Κοινή Υπουργική Απόφαση και αναφέρεται στην κατανομή των βοσκοτόπων, καθώς επιφέρει αλλαγές στα κριτήρια καταβολής των κτηνοτροφικών επιδοτήσεων και στην αύξηση του κόστους παραγωγής.

Τέλος, τονίζεται πως στη διαμαρτυρία των αγροτών βρέθηκε και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, που μίλησε με τους συντοπίτες του.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...