Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: "Βροχή" μολότοφ μετά τη λήξη της πορείας αντιεξουσιαστών για τον θάνατο του 20χρονου στο Πέραμα

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:00 η πορεία διαμαρτυρίας αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του 18χρονου τσιγγάνου από πυρά αστυνομικών στο Πέραμα.

Ο κύριος όγκος της πορείας επέστρεψε στην Καμάρα. Στη συνέχεια αρκετοί διαδηλωτές κινήθηκαν προς την οδό Ολύμπου. Δυνάμεις των ΜΑΤ παρατάχθηκαν μπροστά από το τουρκικό προξενείο για να αποκρούσουν πιθανή επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Λίγο αργότερα ακούστηκε ήχος έκρηξης από τη συμβολή των οδών Ολύμπου και Αρριανού. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην Αστυνομία ότι άγνωστοι πέταξαν τέσσερις βόμβες μολότοφ. Να σημειωθεί ότι στο σημείο δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις. Περίοικοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική όμως τη φωτιά από τις βόμβες μολότοφ είχε σβήσει με πυροσβεστήρα καταστηματάρχης της οδού Ολύμπου.

Δείτε εικόνα του thestival.gr:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...