Κοινωνία

Θρίλερ στην Αιτωλοακαρνανία: Σκύλος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες-Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα η μία

Αν και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό είναι ακόμη αδιευκρίνιστες, η ηλικιωμένη μητέρα φέρεται να έχει διακομισθεί με ασθενοφόρο αρχικώς στο Κέντρο Υγείας Θέρμου και ακολούθως στο Νοσοκομείο Αγρινίου, με σοβαρά και βαθιά τραύματα στο πόδι της, μετά την επίθεση που δέχθηκε από το δεσποζόμενο ζώο.

Οι πληροφορίες του agrinionews.gr κάνουν λόγο για ελαφρύτερο τραυματισμό της κόρης, η οποία φέρει τραύματα σε πλάτη και χέρια ενώ αναμένεται από τις αστυνομικές έρευνες να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε