Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συγκλόνισε ο 17χρονος γιος της Γεννηματά με τα λόγια του

Η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά, συγγενείς, φίλοι, πλήθος κόσμου, αλλά και σύσσωμη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία βρίσκονται στη Μητρόπολη για την κηδεία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

«Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχε όρια, κάτι που παρά την απαιτητική σου καριέρα την νιώθαμε έντονα. Ήσουν αγωνίστρια της ζωής για τη ζωή. Έγινες έτσι υπόδειγμα για  πάρα πολλούς ανθρώπους. Μας μίλαγες με ειλικρίνεια και τρυφερότητα επικεντρωμένη στις χαρές της ζωής.

Κρατήθηκες με όσες δυνάμεις σου είχαν απομείνει για να σε αποχαιρετήσουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σχέση που είχες με τον πατέρα μας, μας δίδαξε τι θα πει αγάπη και συντροφικότητα. Ο δεσμός σου με τη θεία μας τη Μαίρη, είναι παράδειγμα αδερφικής αγάπης.Η ζωή σου θα είναι παράδειγμα για εμάς, όπως ήταν για εσένα η ζωή του παππού μας, Γιώργου Γεννηματά.

Τώρα πιστεύω ακόμα περισσότερο στον άνθρωπο. Η οικογένεια για σένα ήταν όλη σου η ζωή. Κρατήθηκες με όσες δυνάμεις σου είχαν απομείνει, για να σε φιλήσουμε και να σε αποχαιρετήσουμε για μια τελευταία φορά. Είμαι σίγουρος πως θα μας φυλάς, με το χαμόγελο που σε σημάδεψε, πάνω από τα σύννεφα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης