Κοινωνία

Καβάλα: Τραγικό τέλος στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενο ψαρά - Εντοπίστηκε νεκρός

Επιβεβαιώθηκαν στην Καβάλα οι χειρότεροι φόβοι, φίλων και συγγενών του άτυχου ψαρά. Ενημερώθηκαν για την τραγική εξέλιξη οι στενοί συγγενείς του…

Η σορός του 63χρονου ψαρά βρέθηκε στην παραλία της «Σαρακίνας» στην Καβάλα. Ο 63χρονος ερασιτέχνης ψαράς αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής 24 Οκτωβρίου 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου του Δήμου Παγγαίου.

Συγγενείς του ειδοποίησαν το Λιμενικό, όταν διαπίστωσαν ότι είχε αρκετή ώρα να δώσει σημεία ζωής και αμέσως άρχισαν εντατικές έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Ελευθερών από δυνάμεις του Λιμενικού Καβάλας και ιδιώτες ιδιοκτήτες σκαφών, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ένα ελικόπτερο τύπου Super Puma.

Δυστυχώς, το πρωί της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου 2021, εντοπίστηκε η σορός του 63χρονου στην παραλία της «Σαρακίνας». Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και η βάρκα του άτυχου άνδρα.

Εν τω μεταξύ, αίσιο τέλος είχε η πρωινή Κυριακάτικη περιπέτεια για νεαρό λάτρη της φύσης στην Ξάνθη. Όλα ξεκίνησαν όταν ενώ βρισκόταν στις όχθες του Νέστου για άγνωστους λόγους γλίστρησε και έπεσε στο νερό. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Επί τόπου έσπευσαν τέσσερα οχήματα και εννέα πυροσβέστες καταφέρνοντας δύο ώρες μετά την κλήση να απεγκλωβίσουν τον φυσιολάτρη και να τον απομακρύνουν από τα παγωμένα νερά του Νέστου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...